Cadillac Escalade Hybrid Platinum este Godzilla vegetariană

Atunci când am văzut maşina asta, l-am sunat pe prietenul meu Ion şi i-am spus: Ioane, a înebunit lumea! Ce… maşină propun cei de la Cadillac în versiune Hybrid: oribilul Escalade. Deci… să ne înţelegem: cartea de credit nelimitată pe roţi cromate în versiune ecologică. Pentru?

Păi… probabil, pentru rapperii care vor să spună prin asta ,,respect, Planetă!” Sau, poate printre ei sunt şi fani Captain Planet şi atunci se explică. Sau… poate e pentru ăia care vor să zică: am maşina cea mai mare, cea mai îngrozitoare şi în plus îmi place să fac mişto de voi cu tancul ăsta pe care am abţibilduri cu ,,Hybrid”. Să o arzi eco într-un Cadillac Escalade este, din punctul meu de vedere, ca şi cum Jenna Jameson şi-ar lua un tricou pe care ar scrie mare: ,,VIRGINĂ” şi ar mai pune şi un semn al exclamării… roşu.

Ar păcăli pe cineva? Desigur, dacă nu ai mai văzut maşini până acum şi cu atât mai puţin unele cu pretenţii Eco, ai putea să crezi că asta e chiar o maşină prietenoasă cu mediul. De fapt, este, dacă vrei, doar o glumă proastă. Un Cadillac Escalade care consumă o cisternă de benzină doar pentru a fi urnit din loc este tot o grosolănie, dar măcar acolo e vorba de ceva sincer şi pe faţă. Ceva, de tipul ,,sunt opulent, consum mult şi vreau să-i fac să moară de ciudă pe ăia care mă văd.”

OK, poziţionarea e destul de clară, iar efectul dorit – am bani şi vreau să se vadă că arunc în stânga şi în dreapta cu ei – este atins. Dacă te cheamă Fizz, să faci impresie este scopul tău în viaţă, iar Escalade-ul te poate ajuta. Totuşi, atunci când se propune un Cadillac Escalade Hybrid, nu mai e deloc OK.

Pur şi simplu, cuvântul hybrid nu are ce să caute acolo, chiar dacă asta e noua modă la care încearcă să se adapteze şi sufrageriile pe roţi. E un oximoron, ca numele lui Harap-Alb, dar acolo este vorba de un personaj de poveste. Fix aşa ar trebui să fie şi Cadillac Escalade Hybrid. A, da, pentru poveştile de groază, desigur.

Fotografiile sunt de pe site-ul http://www.autoblog.com

Un comentariu la “Cadillac Escalade Hybrid Platinum este Godzilla vegetariană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.