Cine merge la Salonul Auto de la Paris? Mai avem locuri!

Astăzi a început Salonul Auto de la Paris. Este un eveniment care nu ar trebui ratat, mai ales pentru că vor apărea multe modele în premieră, alături de cele retuşate sau de concepte. Pe lista priorităţilor ar fi noul Mercedes-Benz CLS, Fisker Karma, BMW X3, noul Chevrolet Aveo, noul Hyundai ix20 şi multe alte maşini menite să-ţi atragă privirea. Suficient cu motivele plecării, nu? Pentru traseu avem nevoie de un Mercedes-Benz S 600 Pullman şi nu de unul oarecare, ci de modelul blindat, în ediţie limitată, din 2009. Pentru că îmi place să conduc, voi fi cu mare plăcere şofer, chiar dacă nu vreau să port neapărat costum negru şi mănuşi albe. Cu toate astea, maşina o impune:

La o maşină mare şi grea, motorul trebuie să aibă putere, să tragă de fiare. V12, cu o capacitate de 5,5 litri şi cu 517 CP nu ar trebui să te dezamăgească. Doar nu ai în intenţie să faci liniuţe la semafor ca puştanii, nu-i aşa? Maşina este proiectată să-ţi ofere un standard de siguranţă B6/B7, ceea ce înseamnă că în interior te vei simţi ca într-un buncăr, dar  într-unul garnisit cu piele fină şi cu alte giumbuşclucuri menite să-ţi asigure tot confortul de care ai nevoie pe parcursul călătoriei…

Drum lung? Nu-i nimic, cât mai lung să fie! Ce poţi să-ţi doreşti mai mult de la panoul de comandă al navei? Dacă te uiţi cu atenţie, vei observa că sistemul de navigaţie este deja setat cu destinaţia Paris.

Probabil, Mâtza a înmatriculat limuzina asta pe numele ei şi din orgoliu, a ales la număr MA (Matza Ana). S-ul este de la Stuttgart. Simplu.

Mai e ceva de făcut? Da, să vii şi tu. Perfect. Acum putem pleca…

Dacă vezi acest banner, ai ajuns la destinaţie:

Aici sunt multe de văzut. Prea multe pentru a le arăta pe toate. După o selecţie rapidă din albumul cu noutăţi, am extras câteva…

1. Mini Countryman WRC

2. Ferrari California HELE

3. Ford C-Max

4. Renault Latitude

5. Citroën Lacoste Concept

Şi multe altele, pe care le vom testa în articolele viitoare. Doar nu am venit la Salon doar în trecere, nu? 🙂

Mulţumim pentru fotografiile din timpul transportului virtual colegilor de la http://www.seriouswheels.com, iar pentru fotografiile de la Salon, celor de la http://www.autoblog.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.