Top 3 maşini interesate de modă

În căutarea internaută a unui Ford Torino, am găsit un Ford StreetKa roz, aflat în completarea rochiei unei tipe. La scurt timp, am găsit un Saab 95 din perioada 1959-1978, care a cedat rozul de pe caroserie în favoarea doamnei de lângă el. De asemenea, dacă revenim în 2010, găsim prospătul produs MINI Contryman în compania unei domnişoare (desigur, nu băgăm mâna în foc şi nu răspundem pentru eventualele reclamaţii). Într-un top realizat cu ceva timp în urmă, am desemnat  pe cea de-a V-a poziţie MINI, ca fiind maşina potrivită pentru puştoaice să meargă cu ea la şcoală. După cum poţi observa şi în fotografia de mai jos, cei de la MINI sunt într-o oarecare măsură pe aceeaşi lungime de undă cu noi… 🙂

1. Ford StreetKa Dress. Se îmbină perfect cu rozuliul corset al tipei. Dacă acele ornamente nu sunt cablurile din maşină, atunci este totul ok, iar micuţul decapotabil merită locul I pentru că este interesat de modă.

2. Saab 95 (1959-1978). Rozul rămâne roz, dar de această dată, doar pe hainele duduii din fotografie. OK. Ne-a demonstrat că este în pas cu moda de atunci. Saab-ul, desigur, iar pentru asta merită locul II.

3. MINI Countryman. Mă rog, lăsând la o parte numele de Countryman, Mini ne-a demonstrat din nou că este interesat de modă şi de domnişoare, pe care le invită în habitaclu pentru a le conduce la şcoală. În 99,9 % din cazuri, potrivit unui studiu intuitiv masculin.

Sursă de inspiraţie fotografică a fost www.seriouswheels.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.