Renault: modelul Fluence electric, la un pret similar versiunii conventionale

rupul auto francez Renault a anuntat ca va produce varianta electrica a modelului Fluence incepand cu prima jumatate a anului 2011, la uzina din orasul Bursa, din Turcia, iar masina va fi vanduta din primul semestru al aceluiasi an la un pret similar cu cel al versiunii conventionale.

„Renault a decis sa construiasca versiunea electrica a modelului Fluence la uzina Oyac, din Bursa, productia urmand sa inceapa in prima jumatate a anului 2011”, se arata intr-un comunicat al grupului francez.

Modelul electric va fi construit utilizand aceleasi linii de productie cu ale versiunii cu motor cu combustie. Comunicatul subliniaza ca alegerea uzinei din Turcia va permite Renault sa comercializeze automobilul electric la acelasi pret cu al variantei conventionale.

Versiunea electrica a Fluence va fi comercializata mai intai in Israel si Danemarca, incepand cu prima jumatate a anului 2011, informeaza Mediafax.

Renault a lansat in octombrie in Romania modelul Fluence, care inlocuieste Megane sedan, la preturi cuprinse intre 12.900 si 16.950 euro, inclusiv TVA.

Renault, proprietarul Automobile Dacia, a prezentat in septembrie, la salonul auto de la Frankfurt, patru concepte de automobile electrice, respectiv Fluence, Kangoo Z.E, autoturismul cu doua locuri Twizy si masina de oras Zoe.

Sursa: capitalul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.