Un episod din Top Gear va fi filmat in Palatul Parlamentului

 

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea Revistei BBC „Top Gear”, din Marea Britanie, de a filma, pe 22 septembrie, in curtea, garajul si tunelurile din Palatul Parlamentului, unde vor conduce un Ferrari, un Lamborghini si un Aston Martin.

Filmarile includ, potrivit memorandumului intern transmis de secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, conducerii forului legislativ, accesul a trei masini, al realizatorilor acestui show de televiziune, in locatiile specificate in cerere. In memorandum se mai precizeaza ca realizatorii emisiunii Top Gear au ales Romania, in luna septembrie, ca destinatie pentru filmarea ultimului episod dintr-o serie de 14 emisiuni pentru promovare la nivel mondial. Filmarile vor continua in mai multe locatii din Romania, incepand cu statiunile de pe litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, Podisul Dobrogei si Transfagarasan si vor avea ca obiectiv promovarea Romaniei in cele peste 90 de tari in care este transmisa emisiunea.

                 Sursa [http://www.stiri.rol.ro]

3 comentarii la “Un episod din Top Gear va fi filmat in Palatul Parlamentului

  1. interesat e ca cel mai probabil dragii nostri prezentatori si piloti de la top gear au mai multi bani decat bugetul statului roman pe un an si considera locuitorii acestei tari niste maimutoi… de ce spun asta? ce tara care se respecta ar lasa niste prezentatori tv(acum tot respectu fata de emisiunea lor si kiar imi place sincer) sa intre in analele celui mai important monument din aceasta tara(e mult spun monument… un morman de ciment in mijlocu unui camp). secrete de stat nu sunt pe acolo mai mult decat sigur(cam atat de prost e STATU) dar la fel de bine daka ii dadeau lu basescu inca 200 de euroi ii lasa sa parkeze un mini cooper in ascensor. si am observat ca noul imn al elenei udrea a avut o influenta foarte mare asupra emisiunilor straine… adik in romania a ajuns top gear, bear gryls, maine poimaine o vedem pe oprah vorbind cu copilul raresh de 2 ani bolnav de leucemie care apare in massuri de 6 ani incoace si primeste cante 0.01$ pe mesaj trimis… minunat!!! abia astept…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.