McLaren 675LT, ideal pentru bărbatul adevărat individualist şi sobru

Se spune că un supercar poate să declanşeze la bărbaţi unele sentimente pe care le aveau pe la zece ani, când erau copii. Acest aspect este foarte bun, pentru că în fiecare dintre noi trebuie să se bucure mereu un copil, în special dacă se va întâlni cu noul McLaren 675LT, lansat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva.

McLaren-675LT_1

Formele rotunjite ale maşinii şi oarecum blânde ascund un propulsor V8 de 3.8 litri, capabil să furnizeze 675 CP. Astfel, vei reuşi să accelerezi de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde, iar în situaţia în care circuitul permite apăsarea pedalei de acceleraţie foarte adânc, atunci se va ajunge pe la viteza maximă de 330 km/h. Bun pentru o jucărie foarte scumpă, nu? De fapt, excelent, chiar.

McLaren-675LT_2

Acum te vei întreba probabil care este treaba cu bărbatul individualist despre care am menţionat în titlu. Ei bine, gândeşte-te la următorul context: este o dimineaţă de sâmbătă însorită şi chiar dacă este vară, soarele împrăstie raze puţin fierbinţi.

În plus, şuieratul vântului se aude printre arborii de pe marginea circuitului pe care vei alerga la volanul noului McLaren. Ţi-ai fixat casca şi te pregăteşti de start. Serios acum, crezi că mai este nevoie să fie altcineva cu tine în dreapta? Categoric nu. Doar tu, maşina şi drumul. Suficient.

McLaren-675LT_3

Autor: Răzvan BUCŞOIU

Sursă foto: Biroul de presă McLaren.

Bucsoiu.com