Noul Mercedes-Benz Citaro cu motor Euro VI se testează în Bucureşti pe linia 104

Vrei un Mercedes-Benz nou-nouţ, cu 300 CP şi şofer, care să te plimbe gratis prin Bucureşti? Atunci, noul Citaro cu motor Euro VI este maşina potrivită; totuşi, călătoria gratuită este valabilă doar pe parcursul celor două săptămâni în care este probat noul autobuz, adică acesta:

4 Mercedes Citaro

Maşina promite să fie mai economică şi mai prietenoasă cu mediul în comparaţie cu generaţia anterioară datorită motorului Euro VI BlueEfficiency Power cu BlueTec 6 pentru motoarele diesel. Acestea, împreună cu propulsorul pe gaz natural comprimat au o putere de 220 kW (300 CP) şi 265 kW (360 CP).

2 Mercedes-Benz Citaro

Potrivit celor de la Mercedes-Benz, noul Citaro este mai confortabil, dar şi mai sigur, deoarece este primul autobuz cu podea joasă care deţine ESP pentru autobuze rigide.

1 Mercedes-Benz Citaro

Noul Citaro este probat de RATB în condiţiile traficului bucureştean pe o perioadă de două săptămâni, iar în acest interval, după cum ţi-am spus, călătoriile sunt din partea casei, dacă ai norocul să te întâlneşti cu el într-una din staţiile de pe linia 104. Succes!

3 Mercedes Citaro

Autor: Răzvan BUCŞOIU

Sursă foto: Biroul de presă Mercedes-Benz România. Mulţumim.

Bucsoiu.com