Mercedes a prezentat modelele din gama AMG în România, pe circuitul „Titi Aur”

La sfârşitul săptămânii trecute, a fost organizat evenimentul Mercedes-AMG, în cadrul căruia au fost prezentate modelele de performanţă din gama AMG într-un spectacol garnisit cu viteză şi pneuri încinse pe circuitul deschis de pilotul Titi Aur la Crevedia.

2 Mercedes

1 Mercedes-Benz

Participanţii la eveniment au avut posibilitatea să admire şi să testeze modelele purtătoare cu mândrie de siglă AMG, în cadrul celor trei etape care au inclus lecţii de condus pe circuit sub îndrumarea campionului Titi Aur împreună cu echipa sa de instructori, dar şi taxi drive, adică demonstraţii spectaculoase oferite invitaţilor, clienţi sau potenţiali clienţi.

7 mercedes

3 mercedes

Desigur, vedeta evenimentului a fost noul Mercedes AMG GT S, lansat anul acesta. Cartea de vizită a maşinii este fără îndoială impresionantă: motor V8 twin-turbo de 4 litri, disponibil în două versiuni, cu 462 CP pentru cei care vor să conducă eleganţa specifică Mercedes-Benz repede, sau cu 510 CP, pentru cei care vor să se deplaseze foarte, foarte repede, în special pe circuit. Siguranţa a fost întotdeauna un atribut primar al brandului Mercedes.

6 mercedes

4 mercedes

Pentru că tot a venit vorba despre siguranţă, ar fi bine de menţionat că în manualul de utilizare (bărbaţii adevăraţi includ pentru studiu în bibliografie şi astfel de lucrări; piloţii de avion şi astronauţii nu consultă manualul aeronavelor înainte de a le pilota? Cu siguranţă, da) al modelului anterior, SLS AMG, era un întreg capitol (de la pagina 33) despre siguranţa pasagerilor şi cea oferită în timpul conducerii. Mai mult ca sigur şi noul AMG GT S are aşa ceva în „autobiografia” tehnică. Aşa cum trebuie.

5 mercedes

Alături de AMG GT S, la eveniment au „gustat” din asfaltul noului autodrom modelele pe care le puteţi vedea şi în fotografiile de aici: A 45 AMG, C63 AMG, CLA 45 AMG, „fratele” CLA 45 AMG Shooting Brake, CLS 63 AMG, E 250 Cabrio şi Coupé, GLA 45 AMG, SL 400 şi SLK 200.

8 mercedes

9 mercedes

10 mercedes

A conduce un AMG este o exeperienţă în sine spectaculoasă pentru că la dispoziţia şoferului se află puterea optimă care face o echipă bună cu sistemul de direcţie, iar ca un bonus vine sunetul grav, masculin şi hotărât. Din nou, aşa cum trebuie.

11 mercedes

12 mercedes

Autor: Răzvan BUCŞOIU

Sursă foto: Biroul de presă Mercedes-Benz România. Mulţumim.

Bucsoiu.com