Emisiunea „În viteza a cincea” revine în România, la History Channel

Veşti bune dacă îţi plac verdictele automobilistice prezentate în stil britanic, adică printr-o formă specifică de umor, dar cu păstrarea rigurozităţii în privinţa informaţiilor tehnice: emisiunea „În viteza a cincea” (Fifth Gear, dacă preferi anglicismele) se întoarce pe ecranele din România, într-o primă etapă prin două sezoane, care vor fi găzduite de postul de televiziune History ®.

Fifth Gear

Primul sezon se va lansa în România la data de 16 aprilie 2015, la ora 21:00, urmând ca al doilea sezon să fie difuzat în cea de-a doua jumătate a anului curent. Mai mult decât atât, acesta din urmă va conţine un episod special, filmat în România. Astfel, unii dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din domeniul automobilistic – Vicki Butler-Henderson, Johnny Smith şi Tiff Needell (cel din stânga în fotografie, dacă nu ştiai deja şi „instructorul de drifturi” al lui Jeremy Clarkson, de la BBC TopGear – unde sperăm că va rămâne în continuare) au pregătit pentru tine episoade palpitante, cu multe maşini noi şi clasice. O mostră – pentru că tot am menţionat ceva despre drifturi – îţi propunem şi noi:

Caii-putere struniţi de prezentatorii care se întrec „roată la roată” pe circuit în teste generatoare de adrenalină vor analiza în exclusivitate cele mai noi modele din piaţa automobilistică şi îşi vor îndrepta în continuare atenţia asupra testelor de impact pentru creşterea nivelului de siguranţă în trafic. Relansarea emisiunii în România este rezultatul unui parteneriat multimedia exclusiv cu Efix, gama de combustibil sub brandul Rompetrol.

Sursă: comunicat de presă History Channel (România). Mulţumim!

Bucsoiu.com