Breloc Audi Q3, original

UPDATE (3 noiembrie 2016): Acest Audi Q3 şi-a găsit un stimat cumpărător. Mulţumim inclusiv pe această cale.


Disclaimer: maşina despre care vom vorbi este de vânzare pe bune, iar preţul îl vei găsi la finalul articolului. Dacă nu ai răbdare, poţi să ceri detalii chiar acum la adresa razvan@bucsoiu.com. Pentru că sunt economice, glumele sunt din partea casei. La fel este şi transportul maşinii, dar doar prin intermediul Poştei Române, oriunde în ţară. Mulţumim pentru înţelegere şi atenţie.

audi-q3-24

De astăzi, inaugurăm pe site o rubrică specială pentru cumpărătorii de maşini mici: atât de mici, încât pot fi purtate fără probleme la cheile de la maşina ceva mai mare sau la telecomandă. De asemenea, principalul avantaj al unei maşini cumpărate de pe site-ul nostru constă în faptul că vei achiziţiona un accesoriu original, nou, metalic (scara 1/64), transformat manual în breloc în „garajul” West Bucşoiu Customs, special pentru nevoile tale de mobilitate chiar înainte de plecarea din locuinţă, la şcoală, la birou sau la plimbare.

Primul model oferit spre vânzare într-un mod oficial şi foarte, foarte protocolar este acest Audi Q3 în nuanţa de caroserie denumită „Samoa Orange”, adică la fel ca maşina prezentată în broşura Audi de la momentul lansării pe piaţă din anul 2011.

audi-q3-1

Nu mai trebuie să-ţi faci griji de faptul că nu găseşti un loc de parcare, deoarece dimensiunile permit o manevrare versatilă şi excelentă în aproape orice buzunar.

audi-q3-14

În plus, biroul tău va fi mult mai bine personalizat, prin faptul că ai ales cea mai sănătoasă şi prietenoasă formă de a merge cu maşina, chiar dacă eşti pe bicicletă sau la pas (cu pas).

audi-q3-15b

Mai mult decât atât, noi luăm foarte în serios maşinile, indiferent de dimensiunile lor – prin urmare, îţi propunem să faci la fel şi să testezi acest breloc Audi Q3 la un restaurant sau la o terasă alături de o persoană de care îţi place şi care dispune de un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

audi-q3-16

Detaliile sunt importante, iar când ne referim la Audi, grilei cromată discret este unul dintre cele mai bune elemente de identitate vizuală.

audi-q3-4

Cine a spus că maşinile nu au voie să poarte bijuterii şi să se privească în oglindă?

audi-q3-19b

În garajul nostru s-a aflat cândva şi un Audi Q7, fiind una dintre „maşinile de serviciu”. Pentru comercializare, oferim momentan doar maşini la prima mână, desigilate doar pentru modificările de la bara de protecţie posterioară. Lucrăm cu mănuşi, apoi lustruim perfect ca să nu lăsăm amprente sau microbi.

audi-q3-10

Exemplarul nu este înmatriculat, dar se poate rezolva la comandă. Nu trebuie să achiţi taxă de timbru, ci doar pentru realizarea numerelor.

audi-q3-8

Ţi-am spus că nu vei avea probleme cu găsirea unui loc de parcare. Iată şi dovada:

audi-q3-18

Cârligul de remorcare îţi asigură o protecţie foarte bună din mai multe puncte de vedere, dar în primul rând pentru cheia ta către succes. În al doilea rând, pentru garările cu spatele în preajma pixurilor.

audi-q3-11

Chiar dacă motorizarea este turbo diesel (4 cilindri, TDI), emisiile acestei maşini sunt zero. La fel este şi consumul.

audi-q3-21

Maşina are jante din aliaj pentru un plus la capitolul de imagine, iar pneurile all-season sunt pregătite să suporte orice (supra)faţă de masă pe care vor rula. Trebuie să le încerci.

audi-q3-20

Îţi spuneam încă de la început de faptul că maşina va fi livrată prin Poşta Română, oriunde în ţară (durează cam 3, 4 zile până ajunge la destinaţie, dacă este expediată luni, de exemplu), iar transportul este gratis. Costul maşinii va fi achitat la ridicarea coletului (ramburs). Dacă tot a venit vorba…

audi-q3-23

Care este preţul? 45 de lei, cu un bonus în urma unei discuţii telefonice. Pentru că ne place unicitatea, când vindem o maşină nu avem pe stoc decât un singur model, cu fotografiile lui, prin urmare vei cumpăra maşina din acest articol.

audi-q3-17

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia brelocului Audi Q3? În primul rând, trebuie să trimiţi un email la adresa razvan@bucsoiu.com, în care te rugăm să ne laşi un număr de telefon şi să ne precizezi că te interesează maşina de aici. Cât de repede putem, noi te vom contacta pentru a discuta detaliile despre bonus şi livrare.

audi-q3-9

În final, dacă nu ai luat încă o decizie, te invităm să te gândeşti puţin la următoarea situaţie: ai un eveniment important în viaţa ta (de exemplu, un examen, o promovare, o zi de naştere a unei persoane căreia îţi doreşti să-i faci un cadou original etc.) şi vei dori să marchezi într-un mod simbolic momentul. Există mai multe variante, dar cum vei face asta într-un mod cu adevărat special?

Ai putea să te bazezi doar pe memorie, sau ai putea să alegi această maşină care te va plimba (pe tine sau pe cineva drag) direct şi cu stil în cartierul cu amintiri din ziua în care ai avut bucuria respectivă. În plus, prin simţul tactil, vei fi conectat şi mai bine de la volanul acestui Q3 către povestea pe care ţi-o vei reaminti mult mai uşor, alături de cine îţi doreşti tu.

Îţi mulţumim.

Bucsoiu.com