Maşini normale cu trăsături preluate din Liga Dreptăţii

Probabil, Liga Dreptăţii nu ar fi avut farmec dacă în echipă nu se afla Diana, cunoscută şi ca Wonder Woman în celebrul serial animat. Cei de la KIA susţin această afirmaţie prin realizarea unui exemplar special pe baza modelului Sportage, orientat către eroina menţionată anterior.  Modelul a fost prezentat la Salonul Auto de la New York din acest an, iar pentru realizarea lui, echipa KIA din Statele Unite ale Americii a colaborat cu DC Entertainment şi Super Street Magazine. KIA Sportage „Wonder Woman” este modelul cu numărul şapte din opt care preia temele unor super-eroi din Liga Dreptăţii.

KIA Sportage Wonderwoman

Cele opt maşini au fost realizate cu prilejul unei campanii cu scop caritabil, „We Can Be Heroes”, pentru combaterea foametei în Africa.

KIA Sportage Wonder Woman

Un mic exerciţiu de imaginaţie: dacă Diana (Wonder Woman) s-ar căsători cu Bruce Wayne (Batman), printre alte maşini din garajul lor ar trebui să se afle acest Sportage alături de KIA Optima pregătit tematic în stil „batmanesc”:

KIA Optima Batman

Pentru că doamnele şi domnişoarele au prioritate, fotografiile următoare vor fi cu modelul adresat Dianei. Apropo, ai observat grila radiatorului? Nu-i aşa că te trimite cu gândul la „broderia” de pe pieptul eroinei? Dacă nu, priveşte cu mai multă atenţie, dar într-un mod mai discret, te rog.

KIA Sportage Wonder Woman

Portbagajul adăposteşte arsenalul util în situaţia în care Diana ar colabora cu o altă Femeie Fantastică.

KIA Sportage Wonder Woman

KIA Sportage Wonder Woman

Interiorul, asortat cu ţinuta de acţiune a eroinei. Cu transmisie automată. Aşa cum trebuie.

KIA Sportage Wonder Woman (Interior)

KIA Sportage Wonder Woman Interior

Modelul jantelor nu este discordant.

Jante KIA SPortage Wonder Woman

Pentru încheiere, ai o propunere să urmăreşti trei secvenţe cu Diana şi Bruce, pe care poate le-ai mai văzut sau nu.

(Surse utilizate: KIA, Autoblog.com, Worldcarfans.com, Youtube. com)