În locul altor mulţumiri…

…scriu aceste rânduri. Cică pe 21 iulie 2011 este ziua în care împlinesc cam 2,3 ani, dar nu sunt sigur pentru că sunt prea mic. Totuşi, oamenii cărora le dedic aceste rânduri au avut grijă să-mi amintească de ziua în care m-am născut, 21 iulie. Au făcut acest lucru faţă în faţă, prin telefon sau prin intermediul Facebook-ului. Prin gestul lor, m-au emoţionat atât de puternic, încât nu am fost în stare să spun decât un ,,mulţumesc”. Atât! Doar un mulţumesc, pentru că am fost prea bucuros ca să mai pot formula şi alte fraze cu scopul de a-mi arăta aprecierea.

Cum aş putea să fac asta acum? Ei bine, după ziua deosebit de frumoasă pe care am petrecut-o, simt nevoia să mai mulţumesc din nou tuturor celor care m-au înveselit prin gestul lor. Pot să mai spun că ,,Vă iubesc!”, ca un star rock înainte de a se arunca în mulţime pentru a fi preluat de braţele fanilor şi purtat ca pe un val. În fine, ai prins ideea. Nu vreau să mai lungesc vorba, pentru că o dau în bălării sau în dulcegării şi asta ar fi o pierdere de vreme. Vreau doar să spun că îmi voi aminti cu siguranţă de această zi, care a fost mult prea tare pentru a fi povestită. Mă rog, în cercuri restrânse voi împărtăşi unele chestii…

Îmi exprim recunoştinţa şi respectul pentru fiecare dintre dumneavoastră şi dintre voi de la care am primit frumoasa urare de ,,La mulţi ani!”. În locul altor mulţumiri, voi ilustra cum e să fii cu 23 datorită persoanelor deosebite care au contribuit la realizarea zilei ,,marfă”.

Etichetat

2 gânduri despre „În locul altor mulţumiri…

  1. La Multi Ani! scuze ca am spus asa tarziu, dar nu cred ca este asta o problema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.