Jeep Rock Raider Hauk Design 2011, un bocanc necesar

Uită-te la Jeep-ul ăsta: e mare, robust, arogant sau chiar nesimţit. Are nişte roţi ceva mai mari decât sânii Pamelei Anderson şi un aspect ceva mai simplu decât o săpunieră. Se încadrează cu brio în categoria acelor maşini bune de folosit prin noroi, nisip sau bălţi. Jeep Rock Raider Hauk Designs transmite un mesaj clar despre tine: eşti un aventurier care îşi pune rucsacul în spinare, îşi ia sculele de fotografiat şi pleacă. Oriunde. Maşina nu se va plânge şi nu va strâmba din grila radiatorului atunci când se va întâlni cu obstacolele de pe traseu. Nu e o maşină de agăţat gagici care iubesc hăinuţele roz. În schimb, este perfectă pentru tipele alea care preferă sexul hard. Ele ştiu că nu-ţi plac glumele proaste de genul ,,heeei, uite, am un SUV, dar nu pot să mă urc nici măcar pe trotuar cu el pentru că am garda prea joasă…”.

Detaliile inutile lipsesc cu desăvârşire. La exterior, nu vezi lipituri cromate sau alte ornamente stupide. Portierele sunt doar nişte bucăţi de metal cu geam care îţi permit să intri în buncăr. Farurile sunt doar nişte faruri în stilul consacrat Jeep, ca şi grila radiatorului prost copiată de penibilul Hummer. Nu găseşti chestii de design uimitoare, menite să te prostească. Găseşti chestii practice, care fac exact ceea ce trebuie să facă. De exemplu, motorul Hemi care poate să fie chiar şi de 7,2 litri şi cu vreo 636 CP este prietenul tău atunci când te sui pe bolovani mai mari decât coliba unchiului Tom.

Dacă ai în şifonier câteva perchi de pantaloni de camuflaj/vânătoare şi nişte tricouri la fel, mai caută-ţi câteva veste cu multe buzunare şi aruncă sau donează-ţi restul hainelor. Nu ai nevoie de cămaşă albă sau de sacou într-o astfel de maşină. Tot ce-ţi trebuie este un corp bine făcut şi o decizie în privinţa destinaţiei.  Până te vei hotărî unde ai vrea să mergi, mai aruncă o privire la fotografiile utilajului de drum…

Photos (c): http://www.seriouswheels.com

Un comentariu la “Jeep Rock Raider Hauk Design 2011, un bocanc necesar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.