Bijuterii pentru maşini. În vitrină avem 5 modele expuse.

Ca reprezentant al speciei masculine, cred că este un lucru mare faptul că încep acest articol cu o referire la serialul Sex and the City. Nici Sarah Jessica Parker nu m-a impresionat prea mult. Poate doar Mercedes-Benz GLK sau E-Cabrio, cele două modele care au fost lansate în film, au reuşit să-mi capteze atenţia şi să mă informeze despre existenţa serialului menţionat. O idee năstruşnică înrudită cu acest subiect mi s-a năzărit atunci când am aflat că cineva (imediat vei afla cine) s-a gândit că nu numai femeile trebuie să poarte bijuterii, ci şi maşinile. OK, compania care s-a gândit la un ,,tuning de gală” se numeşte STRUT (nu cred că se pronunţă struţ), are propria ei emblemă (un S) şi propune… ceea ce poţi vedea în fotografiile de mai jos. O mică precizare: fetele nu sunt incluse în pachet. Din fericire.

1. Lincoln Navigator Manhattan. Un mastodont oribil, cu o grilă perfectă pentru adepţii stilului Bling Bling şi pentru soţiile de fotbalişti. Nici măcar cerşetorii nu vor crede că maşina asta poartă bijuterii pe bot. Nu crezi? Întreabă-i.

2. Range Rover Sport. Hm… ,,lănţişoarele” de pe grilă s-ar putea să transmită un mesaj greşit despre preferinţele tale sexuale. Desigur, nu-i problema noastră dacă îţi place să mergi cu o colecţie de biciuri şi cătuşe în portbagaj.

3. Mercedes-Benz S550. De ce ai face asta? De ce să pui o grilă care seamănă cu o strecurătoare pe botul unei astfel de maşini? Habar n-am şi… nici nu-mi pasă. Eu doar îţi arăt fotografia.

4. Infiniti FX. Întrebările sunt tot cele de mai sus. Dacă retina ta e pregătită, uită-te mai jos…

5. O tipă drăguţă care se uită pe geam. Nu ştiu exact la ce. Nu are rost să intrăm în alte detalii, pentru că am surprins ceea ce era esenţial şi ce merita să ne capteze atenţia. Nici fotografia nu trebuie să fie mai mare decât este deja.

Sursa de fotografii este seriouswheels.com. Mulţumesc.

2 gânduri despre „Bijuterii pentru maşini. În vitrină avem 5 modele expuse.

Comentariile sunt închise.