,,Puncte de vedere” la MUSCEL TV, o nouă ediţie cu subiecte bazate pe idei

Te invităm să urmăreşti Muscel TV live, aici. Este locul în care am debutat ca realizator şi prezentator de emisiuni talk-show în anul 2005 şi în care merg la fel de vesel şi acum. Este locul în care am întâlnit o echipă unită, care nu te lasă nici măcar un moment fără să zâmbeşti sau să te simţi excelent.

sigla_muscel_tv

Este locul în care primesc unele dintre cele mai bune sfaturi de la părinţii mei adoptivi din punct de vedere mediatic, mai exact de la doamna Ema Popa şi de la domnul Adrian Popa, directorul televiziunii care în prezent are acoperire la nivel naţional prin digital şi la nivel internaţional prin mediul online.

Tort Muscel TV 2014

Este locul în care bunul simţ şi profesionalismul se îmbină perfect într-un stil specific municipiului Câmpulung-Muscel, o localitate cu istorie, valori şi tradiţii conservate până în prezent la fel de bine ca peisajele superbe şi relaxante din această zonă argeşană, adăpostită de munţi falnici şi traversat de Râul Târgului. Este locul în care îţi doresc să fii ca invitat, telespectator sau membru al echipei.

puncte de vedere - carolistii au radio 01.03.2006 030

Bucsoiu.com

_____________________________________________________________________

siglamtv

Miercuri, de la 21:30, la MUSCEL TV , o ediţie specială a emisiunii realizate şi prezentate de subsemnatul, pe care evident nu trebuie să o ratezi, pentru că subiectele se referă cu siguranţă la tine sau la dumneavoastră, stimaţi invitaţi din faţa ecranului. Mulţumiri anticipate.

musceltv_bucsoiu