TEO Trandafir, colega noastră la MUSCEL TV!

Pentru că trăim în lumea colegialităţii, sunt mândru să vă anunţ că celebra TEO este colegă cu noi la Muscel TV . Emisiunea TEO Show este difuzată în premieră chiar acum, (sâmbătă, ora 20.00), când sunt de serviciu la emisie. Tare de tot, doar că emisiunea este înregistrată şi difuzată doar la anumite televiziuni locale, aşa că atribuţia mea este să urmăresc play-list-ul 🙂 . Dacă eşti on-line, poţi să urmăreşti şi tu revenirea realizatoarei Teo Trandafir pe site-ul www.musceltv.ro chiar acum! (ora 21.) Te aşteaptă Mircea Radu, Andreea Marin, Nico, şi multe alte surprize!

 Teo Trandafir (Foto: www.presaonline.com )

 

  

2 gânduri despre „TEO Trandafir, colega noastră la MUSCEL TV!

  1. Stai că nu m-am prins! Teo e difuzată sâmbătă seara simultan pe mai multe televiziuni locale; ok. Dar nu înţeleg ea de fapt unde şi ce filmează? Adică…de unde până unde a ajuns şi în Argeş?

  2. Ok, ok, hai să-ţi explic. Ea filmează o emisiune în genul celei pe care o făcea la PRO TV, cu vedete, poante, etc. la Bucureşti. Emisiunea este difuzată la unele televiziuni locale din ţară, printre care şi la MUSCEL TV. De exemplu, cum la ANTENA 3 se difuzează ,,Tonight Show” cu Jay Leno, iar Mircea Badea este într-un fel ,,coleg” cu el (pentru că trăim în lumea colegialităţii), situaţia este cam la fel şi în cazul nostru. Ce să-i faci? Strategie de marketing pe cablu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.