În curând, Radio ,,Caroliştii” reloaded (reîncărcat)

Niciodată nu mi-a plăcut site-ul de la noi de la radio, www.carol.ro şi nu m-am ferit să recunosc acest lucru. Mai mult, am spus acest lucru şi în cartea ,,Tehnica reporterului junior”. Acum, pentru că ne apropiem de începutul unui nou an şcolar, considerăm că a venit timpul să schimbăm radical în primul rând design-ul jalnic şi simplist al site-ului, şi să încercăm să-i dăm imginea şi forma pe care o merită. Între timp, administratorii secreţi se vor ocupa de ceea ce este cu adevărat important pentru voi: informaţii, muzică, surprize. Până atunci, nu uita că te aştept şi pe tine cu propuneri despre cum ai vrea să arate noul site radio Caroliştii, ce ai vrea să conţină, sau orice altceva legat de el!

   www.carol.ro

      ,,Cum să facem un site să arate oribil? Cam aşa!” În acest fel cred că au gândit cei care i-au făcut design-ul acestuia. Ăăăă…pardon, am spus cumva că au gândit?

2 comentarii la “În curând, Radio ,,Caroliştii” reloaded (reîncărcat)

  1. lipsa de inspiratie se resimte si pe internat si in special pe pagina asta… baietii care au facut proiectul initial au la fel de mult simt artistic ca o maimuta in calduri care f..e tot ce prinde, indiferent ca e un copac sau o nevastuica(imi cer scuze pt expresia vulgara da’ se potriveste perfect)…astia au facut exact cum facea matza ieri: fami si mie o pagina cu asta asta asta si asta… erau 4 kestii razvan! de ce ai scris doar 3? defapt acestor baieti li sa facut un design manual si rapid al paginii si ei lau copiat in proportie de 90%(au mai uitat niste cuvinte p’ici pe colo) fara a adauga o urma de imaginatie! trist dar adevarat. vizitati http://www.carol.ro si injuratii pe primarul si consilierii din TEMBEL VILLE pentru imaginea groteasca creata acestui site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.