Noul MERCEDES E63 AMG, surprins în timpul testelor

mercedes-21poza-mercedes        Site-ul www.worldcarfans.com a făcut publice primele fotografii surprinse care întruchipează noul MERCEDES E63 AMG, care se preconizează că va fi lansat în 2010. Profilul autoturismului este unul cu o tentă uşor sportivă, specific siglei AMG. Stopurile redesenate se integrează în noua linie de design MERCEDES, cu mai multe colţuri drepte, pentru a ,,întineri” marca.

       Dacă la generaţia actuală avem formele rotunjite, desenate parcă dintr-o plimbare unică a creionului pe planşă (din punctul meu de vedere mult mai interesant), acum situaţia se modifică. Cartea de vizită a viitorului E63 AMG aduc în atenţia noastră date de genul: 518 CP, 630 Nm, motor aspirat natural V8, de 6.3 litri. Hm…asta însemnă şi un consum pe măsură, cu siguranţă în contradicţie cu perioada de criză, în care economiile sunt importante. Dar, vorba aceea…,,show must go on”!

3 gânduri despre „Noul MERCEDES E63 AMG, surprins în timpul testelor

  1. daca iti cumperi un E63 AMG cu siguranta nu te o sa te gandesti la cat de mult consuma ci la senzatia pe ce o ai atunci cand te afli la volanul unei asemenea masini. Daca te intereseaza cati litri de conbustibil consuma masina iti poti cumpara un pegout 107 cu un motor diesel de 1.4l si ai rezolvat problemele.

    1. Corect, dar depinde prin ce tara…ca pe aici, nu prea avem drumuri din pacate si nici autostrazi ca lumea. Despre performante si senzatii, intr-adevar, no comment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.