Povestea unui Brabus Maybach din faţa clubului

Unii spun că Maybach este un Mercedes-Benz S cu alt nume. Poate că nu greşesc foarte mult, dar printre ei sunt  cu siguranţă şi cei care nu ar refuza să facă măcar o plimbare cu această maşină… chiar şi în dotare standard. Doar că ,,standard” nu este suficient pentru toţi. De exemplu, ,,ţăcăniţii” de la Brabus au fost de părere că un Maybach standard este anost şi trebuie îmbunătăţit. I-au pus nişte jante, au ales negrul pentru caroserie, au umblat la motorul V12 bi-turbo de 6,3 L, pe care au lipit două etichete roşii, iar puterea acestuia i-au evaluat-o la 640 CP în 5100 RPM. Dacă odrasla proprietarului de Maybach are propriul Lamborghini la revizie, poate să împrumute limuzina asta Brabus pentru o deplasare de urgenţă la club. La o întrebare legată de performanţe, înainte de plecarea către un chef, puştiul/puştoaica va spune, printre altele şi asta: ,,Prinde suta în doar 4,9 secunde…”

În situaţia noastră ipotetică, puştiul (sau puştoaica, depinde ce copil are miliardarul) va aprecia pedalele cu inserţii din aluminiu. În ideea că acestea vor fi apăsate destul de uşor, melodia cea mai indicată – cu başi care se vor auzi profund în sistemul audio al maşinii – pentru o tură cu proaspăta cucerire de la cheful tocmai încheiat, ar putea fi cea din clipul de mai jos…

Fotografiile cu Maybach-ul poveştii noastre sunt împrumutate de pe site-ul http://www.seriouswheels.com. Videoclipul de mai sus este de pe http://www.youtube.com. Mulţumim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.