Fiat 500c Pink ediţie limitată… exclusiv pentru domnişoare

   Dacă mai demult găseai pe aici un Mini Cooper roz, special pentru Katey Perry, ei bine, cei de la Fiat propun un model 500c roz, în ediţie limitată, pentru… hmmmm… numai pentru domnişoare.  Nu este pentru bărbaţi, pentru că, în primul rând, dacă eşti un tip echilibrat, dar împrumuţi maşina aceasta de la prietena ta ca să faci o tură prin împrejurimi, toţi camionagii te vor considera ,,păpuşica” lor, indiferent că semeni cu Myke Tyson. În al doilea rând, nu este nici pentru duduile măritate cam acum 100 de ani. De ce? Păi între noi fie vorba: o vezi pe mătuşa Jijica în aşa ceva? Nu, acum pe bune, te întreb sincer! 🙂

   Buuuun… te-ai urcat la volan, ai pornit motorul (vuuuuuum!) şi simţi nevoia de un acompaniament muzical. Ce să fie, ce să fie? De exemplu, nu ai greşi deloc dacă                i-ai asculta pe DJ Liviu Hodor (prin 2003, datorită recomandării lui şi cu sprijinul domnului Radu Marinovici, am emis prima dată la microfonul din studioul Radio Orion; Ha! Acum, m-am lăudat şi pe net, nu numai în carte! 🙂 ) şi pe Tara, cu melodia Happy for you… nu de alta, dar se potriveşte la fix cu caracterul maşinii.

(Sursă foto: www.autoblog.com).

2 gânduri despre „Fiat 500c Pink ediţie limitată… exclusiv pentru domnişoare

  1. Foarte frumoasă maşina! Insă nu-mi place rozul, mai ales cand e vorba de culoarea unei maşini. prefer negrul, griul metalizat şi să zicem că şi albastrul inchis. in ceea ce priveşte muzica…cred ca steppenwolf- born to be wild ar fi perfecta! plus tot ceea ce e semnat de iron maiden, ac/dc, etc :D.
    Oricum frumos blog! Anunţă-mă cand postezi ceva despre motoare :D. numai bine!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.