Rolls-Royce Ghost, pentru titlul de profesor

O limuzină de lux trebuie să fie condusă de o persoană valoroasă. Un profesor este fără doar şi poate o persoană care se încadrează în această categorie. O limuzină veritabilă proaspăt apărută este Rolls-Royce Ghost. Despre ea, se pot spune multe, dar ne vom rezuma la esenţial: puţin mai mică decât un Phantom, ceva mai ,,ieftină”, dotată cu un motor cu valenţe sportive V12 de 6,6 L şi 563 CP, Ghost este propunerea britanicilor pentru o nouă clasă, rafinată, alcătuită din indivizi care preferă să conducă singuri această bijuterie.

Respectul, rafinamentul şi stilul aparte ne-au determinat să considerăm că aceasta ar fi o maşină demnă de intelectuali, iar profii sunt pe primul loc. Desigur că într-o ţară civilizată, de nivel european, achiziţionarea unei astfel de maşini nu ar fi ceva care ţine de ştiinţifico-fantastic.

Dar, măcar din punct de vedere virtual, considerăm că acesta este modelul care s-ar potrivi perfect cu titulatura de cadru didactic. Aceasta este doar o ,,mostră” dintr-un top pe care îl veţi putea citi în curând, privind asocierea prof-maşini. Şi nu, nu pentru că a început sesiunea 🙂

Sursă foto: Netcarshow.com.