Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce maşină ţi se potriveşte!

Din echipa noastră, eu sunt cel care nu crede în chestiile despre zodii şi astre. Dar am vrut să găsim o legătură între ele şi între vedeta acestui site, automobilul, aşa că ne-am gândit să-ţi prezentăm o marcă şi o maşină care ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Demersul a fost realizat consultând mai mult de 57 de babe, 28 de vraci şi 80 de astrologi care şi-au dat acordul în acest sens. Dacă nu crezi, mulţumeşte-te atunci cu ce avem să-ţi oferim în cele ce urmează. Aşadar…

BERBEC.

 Marca DODGE, model VIPER sau Challenger. Ce alt model ar putea să ţi se potrivească? Probabil, multe altele, vei spune tu, dar marca DODGE are ca siglă un berbec. Deci, un muscle-car american pentru o fire hotărâtă şi ambiţioasă ca tine este o alegere ideală. Indiferent că vorbim de Viper sau de Challenger, ambele sunt agitate, nervoase şi cred că au mereu dreptate. Ce să mai, cu berbecul înainte…

 Dodge Viper. Forţă brută, greu de controlat, consum exorbitant şi enervant. Dar foarte puternic.

2008 Dodge Viper SRT10 ACR

  Dodge Challenger SRT-8. Ca berbec, ştim că îţi place competiţia. Iată maşina care te reprezintă:

Dodge Challenger. Pentru berbecul din tine!

 TAUR.

Lamborghini, fără doar şi poate. Taurul i-a dat şi îi dă de cap căluţului cabrat de la Ferrari. Dacă eşti în zodia taurului, maşina asta este o reprezentare astrologică în materie automobilistică. Dar dacă vrei să fii toreador, nu încerca să îmblânzeşti un taur Murcielago, Gallardo sau Reventon  pe străzile de la noi. Te vei transforma chiar tu într-un bou. Întreabă-te de ce coridele se organizează în Spania sau în Franţa. Întreabă-te şi unde ai testa potenţialul unei asemenea maşini. Oriunde, dar nu în România. Clar. Dar marca ţi se potriveşte zodiei cu siguranţă.

Lamborghini. Cauta un toreador in dreapta

Lamborghini Reventon Roadster. Fii un toreador, pentru că zodia ta îţi dă voie. Dar nu la noi.

Lamborghini Reventon Roadster

GEMENI.

Marca pentru cei din zodia gemenilor este RENAULT. Chiar dacă nu erau gemeni, fondatorii mărcii erau fraţi. Frăţia lor a pus bazele unei mărci reunite sub emblema rombului, care a devenit în timp un profesor care le dă lecţii despre siguranţă şi design altor producători din industria auto. Pentru tine, Renault Fluence este un model potrivit. Un low-cost ideal pe timp de gâfâială economică.

 Renault Fluence. Masina testata in Romania.

Renault-Fluence din spate...

RAC.

Marca pentru raci este ALFA ROMEO. Cică cei din zodia asta sunt sensibili, romantici, firavi, chiar dacă încearcă în exterior să pară duri şi agresivi. Păi…cam la fel stă treaba şi cu ALFA ROMEO. Designul agresiv nu este însoţit şi de un comportament rutier la fel de arătos. Modelul potrivit este  Alfa Romeo 159 Sportwagon. Familistă, sensibilă şi rafinată, dar uneori cam supărăcioasă.

Alfa Romeo 159 Sportwagon. Pentru raci familisti

Alfa Romeo Sportwagon. Agresiv in exterior, sensibil in interior...

LEU.

PEUGEOT are ca siglă a mărcii un leu în genul celor de pe steme, adică cu gura căscată şi gata de atac. Modelul RCZ care ne ameninţă că va apărea în 2011, la Frankfurt (www.ridelust.com), se prezintă destul de agresiv şi dinamic din punct de vedere estetic. Oare HDi-ul ăla al lor o fi chiar atât de puternic asemenea zodiei? Poate, rămâne de văzut…

 Peugeot RCZ 2011

Peugeot RCZ (2011) din alt unghi

FECIOARĂ.

Dacă eşti în această zodie, marca ideală pentru tine este TOYOTA. Da, iar modelul, Corolla. Aşa au spus 21 din  cele 57 de babe, iar noi am ţinut cont de părerea lor. Campiona fiabilităţii, Toyota este maşina care pune accent pe atitudine, stil, eleganţă, iar la noi campania de promovare a mărcii, bazată pe tăria de caracter, vine să le dea o bastârcă gherţoilor cu maşini ,,premium” nemţeşti.

 Toyota Corolla

Toyota Corolla, pentru fecioara din tine

BALANŢĂ.

 Chiar dacă marca este LINCOLN, nu te grăbi să-ţi suni prietenii să le spui ce model vrei de ziua ta. În filmul ,,Batman” era tipul acela, jumătate om, jumătate monstru, care era incapabil să ia o decizie singur, aşa că se consulta cu o monedă pe care o jongla permanent. Probabil că era în zodia balanţei, ca tine şi era nehotărât.  Deci, o replică bazată pe Lincoln Continental care întruchipează maşina lui Batman (Batmobile-ul său) ar fi maşina potrivită pentru tine. Nu ne întreba de unde să faci rost de aşa ceva. Ce, noi te-am pus să fii nehotărât când te-ai născut şi să fii balanţă ca zodie?

 Batmobile. O replica excelenta

Lincoln Continental Batmobile Replica

SCORPION.

Abarth. Sau BMW. Sau cam orice marcă de maşină, cu condiţia să fie dotată cu pneuri SCORPION. Nu de alta, dar contează la imaginea de ansamblu. Oricum, la cât de zvăpăiaţi sunteţi voi ca scorpioni, agresivi şi gata mereu de acţiune, este clar că un PORSCHE 911 vi s-ar potrivi perfect. Dar doar dacă are ce spuneam mai sus puţin. De ce modelul ăsta? Păi dintr-un banc, de genul: un tip, era gata să facă dragoste şi îi spune partenerei-,,îţi voi spune Eva, pentru că eşti prima femeie din viaţa mea!” Atunci, partenera i-a răspuns-,,Ce bine, iubitule, eu îţi voi spune Porsche, pentru că eşti al 911-lea bărbat din viaţa mea…”

Porsche 911. Urgent!

Porsche 911...cu pneuri SCORPION

SĂGETĂTOR.

Marca cea mai potrivită pentru tine este VOLVO, pentru că sigla lor este o săgeată îndreptată în dreapta sus, care iese dintr-un cerc în mijlocul căruia se află eticheta firmei. Dacă eşti un aspirant care vrea să exploreze şi să testeze (doar teoretic) un campion al siguranţei suedez, atunci VOLVO XC60 este alegerea cea mai bună şi foarte sigură, inclusiv după standardele IIHS.

   Volvo XC60 un aspirant la titluri inalte

Volvo XC60 la drum, catre sageata!

CAPRICORN.

Parcă cei din zodia aceasta sunt în general cercetători şi alte specii ciudate, nu? Nu ştim exact, pentru că nici babele noastre delegate cu studierea acestei zodii nu s-au ocupat de acest lucru, din lipsă de timp şi de…memorie. Aşa că marca o vom alege bazându-ne pe criteriul cercetării. Logic, o maşină de teren, adică un Chevrolet american, ca să cercetezi cele mai stranii şi vitrege terenuri. Momentan, ce-ţi propunem noi e doar un concept, CHEVROLET SILVERADO ZR2. Dar ai Ford F350 Raptor, de care am vorbit acum căteva săptămâni tot pe acest site. E acelaşi model…

 Chevrolet Silverado ZR2. Concept, momentan...

Chevrolet Silverado ZR2. Spatiu cu nemiluitajpg

VĂRSĂTOR.

Ai zis că eşti vărsător? Cum? Vărsător? A, ne pare rău, tu nu mergi cu maşina, că murdăreşti husele.  Mergi cu trenul, e mult mai bine pentru stomacul tău…gata, hai că am glumit. Avem şi pentru tine o marcă şi un model: HONDA INSIGHT. Ecologie, protecţia mediului, frunze verzi la bord care îţi spun cât de economic şi cât de mult protejezi planeta după cum conduci şi multe altele elctrice, hibride…

 HONDA Insight. Verdeata si ecologie...

Ca un hipiot modern, ai ajuns ecologic şi economic la mare. Bravo ţie, vărsătorule…

Cu Honda mai aproape de natura

PEŞTI.

Nu, deşi eşti în această zodie, nu te aştepta să îţi asociem zodia cu MERCEDES sau BMW. Doar 3 vraci ameţiţi din 28 au propus acest lucru. Restul, au căzut de acord în urma cercetării noastre că maşina ideală pentru tine, sub semnul peştilor, este RINSPEED SQUBA, sau maşina care merge pe autostradă, pe apă şi…pe sub apă. Da, pare desprinsă din filmele cu agentul 007, James BOND, dar nu este. Doar creatorul ei este un fan al filmului. Deci, pentru peşti ca tine, asta este maşina care ţi se potriveşte:

Squba sau amfibiul 007

Rinspeed Squba pluteste usor...

Din apă, direct pe şosea. Pe uscatul uscatului. Nepotul lui Poseidon pleacă la discotecă…

Rinspeed sQuba pe uscat...

În loc de concluzii, pe care oricum le vei trage tu, dorim să le mulţumim celor 53 de babe (4 aveau programare la coafor), celor 27 de vraci (unu’ avea întâlnire cu o păpuşă Voo Doo) şi celor 80 de astrologi, chiar dacă ei erau cu capul în nori, ca să vadă stele verzi. În special, le mulţumim surselor noastre pentru fotografii, în felul următor: fotografiile 1, 2, 3. 4, 5, 6: Ridelust.com , fotografiile 7, 8: Automarket.ro , fotografiile 9, 10: Ridelust.com, fotografiile 10, 11: Automarket.ro , fotografiile 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19: Ridelust.com , fotografiile 20, 21: Automarket.ro , fotografia 22: Damp-dry.com , fotografia 23: Zcars.com şi fotografia 24: Desktopmachine.com .

Bucsoiu.com

13 comentarii la “Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce maşină ţi se potriveşte!

 1. parerea mea: masina zodiei balantza rulz…e ce mai mijto dintre toate! bine si masinutza mea e drgutza, dar in mom asta mi-as dori sa fiu balantza:X.

  • Serios? Pai poti sa fii Robin si te vei plimba si tu cu masina asta…

 2. =)) funny topul serios. imi place alfa romeo pt o racutza e chiar simpatica:P

 3. mc frumoasa masina mi se potriveste
  Peugeot RCZ, in 2 usi
  bv foarte frumos

 4. hai ma frate, HONDA INSIGHT… daca puneati Type-R nu ma suparam, dar INSIGHT 😦

 5. bai chiar asa. La altii lamborghini si mie un alfa romeo macar dak era 8c competizione ,nu baieti?

 6. De ce chiar maşina aia nu putea sa fie vreun bmw sau mercedes sau range rover sau audi sau măcar un land rover

Comentariile nu sunt permise.