De ziua armatei, o maşină pentru patrie: Jeep Patriot 2010

Astăzi se sărbătoreşte ziua armatei. ,,Trebuie să le dăm soldaţilor o maşină de care să fie mândri!”, aşa ar spune echipa noastră dacă unul dintre noi ar fi general. Ei bine, după o cercetare pe www.ridelust.com am găsit maşina cea mai potrivită. Sau, cel puţin, remixul actualului Jeep Patriot care va apărea în 2010. Maşina robustă este ca un soldat bine pregătit, care pune foarte mult accent pe: respect, rezistenţă, curaj. Cu maşina asta te vei simţi căpitanul ei mai mult ca sigur. Trebuie să-i ordoni: mergi la pas până la munte, iar acolo du-mă în vârf. Cum ordinul nu se discută ci se execută, Jeep Patriot va face acest lucru fără să ezite. Tot ca un soldat conştiincios, va avea grijă să-şi păstreze interiorul curat şi imaculat de fiecare dată, având o piele fină ca să-l satisfacă pe căpitan cu capriciile lui cu tot. 

 CV-ul soldatului american este alcătuit şi din următoarele date. De exemplu, versiunea 2.0L CRD are un motor de 1968 cmc, care dezvoltă 140 CP, cu o cutie manuală cu 5 trepte, apt să atingă vitza maximă de 189 km/h. Să vedem câteva poze de la biroul de recrutări…

 2010_Jeep_Patriot

Soldat, prezintă-te la raport!

 2010_Jeep_Patriot_2

 Un soldat este întotdeauna cu hainele ordonate…

 2010_Jeep_PAtriot_3 Interior

 În timpul antrenamentelor…

 2010_Jeep_PAtriot_6

 P.S. Cu această ocazie, le dorim tuturor soldaţilor români multă sănătate, putere de muncă şi de antrenament, alături de tot respectul care li se cuvine!

Un gând despre „De ziua armatei, o maşină pentru patrie: Jeep Patriot 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.