Departamentul colegilor

Business_Team-5

Asist. univ. drd. Răzvan BUCŞOIU,  CEO Bucşoiu.com: 

🇷🇴 ”ROMÂNIA, credinţa și profesionalismul mă definesc și sunt cele mai puternice daruri pe care le-am primit de la Dumnezeu.” 

Razvan Bucsoiu

Contact:

E-mail: razvan@bucsoiu.com


Bucsoiu.com


Ana-Maria BURTEA – deţine întotdeauna sub control emoţiile în faţa camerelor de filmat şi a microfoanelor de la radio, dar îi place la fel de mult să lucreze printre cuvinte esenţiale inclusiv prin scris, mai ales în domeniul auto.


Tavi BALDOVINESCU – este un pasionat de maşini şi muzică bună, de aceea iubeşte în egală măsură tobele de eşapament şi tobele pe care cântă. Fotografiază cu inima, dar îşi foloseşte pe deplin raţiunea când selectează cadrele. Nu-i place să stea locului, tocmai de aceea este permanent în mişcare, indiferent că se află în traficul rutier sau la competiții sportive.


Kristian DAMIAN – cunoscut pe Facebook şi sub numele de KRIDAMIAN, este un artist fotografic apreciat de peste 23.000 de persoane (verificaţi pagina oficială pentru confirmare) şi un profesor pentru învăţământul primar foarte pasionat. Are un nivel al energiei pe care nici măcar Klementina – pisica hiperactivă care îl asistă voioasă în timpul editărilor fotografice îndelungate – nu poate să i-l depăşească. Singurul concurent veritabil pentru energia lui Kristian este simţul umorului, care de cele mai multe ori atinge cote alarmante. Îi molipseşte imediat pe cei din jur, chiar mai rapid decât spune „trombon”. La fel de repede aleargă şi jonglează cu mingea de fotbal, deci ar fi recomandat să ai antrenament serios dacă joci în echipa adversă.

kristian damian 1


Cristina HĂNESCU şi Dorin BABEU:

cristina_hanescu_si_dorin_babeu_fotografii

Cristina este cu siguranţă o persoană care oricând poate să participe la o conferinţă pentru a vorbi despre semnificaţia prieteniilor longevive. Mai mult decât atât, poate să facă acest lucru în limba franceză sau în limba engleză (preferă stilul britanic), la fel de fluent şi perfect ca în limba română. Este pasionată de domeniul modei şi de fotografie, reuşind să capteze cele mai bune cadre cu aceeaşi uşurinţă pe care o vezi la pilotul ei preferat, Sebastian Barbu, în momentele în care manevrează volanul maşinilor de raliu. Şi ea se luptă pentru obţinerea celui mai bun timp de la apăsarea pe declanşator şi înregistrează cu succes fotografiile cele mai bune chiar dacă are unghiuri aproape imposibile.

cristina-hanescu

În echipă cu Răzvan Bucşoiu, pe atunci redactor la BBC TopGear România şi participant în calitate de copilot-invitat la Cupa Dacia, Cristina Hănescu a reuşit cu succes să obţină permisul de conducere al maşinii fotografice, iar portofoliul cu rezultate poate fi consultat aici. Permisul de conducere auto îl avea oricum cu multă vreme înainte, însă tot mai interesată este de modelele vestimentare pe care le poartă femeile şi bărbaţii lângă maşini decât de modelele automobilistice în sine. Cu excepţia cazului în care maşina este îmbrăcată într-un cadru foto special.


Dorin ar trebui să poarte în permanenţă asupra lui o insignă de specialist în petreceri cu muzică de club autentică. Desigur, dacă ar avea o astfel de insignă, ar fi cert faptul că este confecţionată din materiale care protejează mediul înconjurător, poate fi mâncată fără probleme de un urs polar sau panda, nu poartă emblema unui furnizor de gaze toxice pentru Terra şi mai ales respectă toate standardele ecologice. Deşi este un pacifist convins, are în comun cu Jeremy Clarkson faptul că îi place puterea, mai ales dacă este furnizată de un motor italienesc.

dorin-babeu

Totuşi, oricând ar prefera să exploreze nişte munţi cu un ARO autentic românesc şi să fotografieze apoi la pas cele mai faine coclauri. Unii spun că Stig spune despre Dorin că l-a invitat la o cafea cu ulei de motor bio, dar din păcate Dorin i-a refuzat invitaţia deoarece trebuia să facă aceste fotografii. Chiar şi fără acest gest nobil, tot am fi spus oricând despre Dorin Babeu că este un prieten loial şi distractiv. De fapt, doza de distracţie se dublează când în preajma lui se află cel puţin două persoane la fel de amuzante şi loiale ca el,  mai precis stimabilii prieteni comuni, Olga Albulescu şi Andrei Lipan.


Bucsoiu.com